Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Dokaz več
Mladen's Board

Skozi leta lastnih izkušenj, preizkušenj, trpljenja in dela z ljudmi sem se odločil deliti nekaj utrinkov iz mojega vsakdanjega življenja z vsemi dobrimi ljudmi.


Vloženo je bilo veliko truda, pozitivne energije in volje. Za sodelovanje sem iz srca hvaležen vsem, ki so pri projektu sodelovali: številnim duhovnikom in ljudem, katerim sem lahko z božjo pomočjo pomagal. Poleg že velikokrat omenjenega obstoječega arhiva, ki služi kot dokaz trditvam, za katerimi vedno trdno stojim, je zaključen projekt korak več pri podajanju resnice. Po trnovi poti do spoznanja - dokumentarni film, ki bo vsem željnim resnice razkril ravno to, kar jim razum in srce že ves čas govori.

Obiskani kraji: Gradiška (BiH), Krška vas, Metlika, Tunjice, Kurešček, Trst, Strunjan.

Odlomek iz filma Po trnovi poti do spoznanja

Film prikazuje o življenju in delu eksorcista, iscjeljitelja, raziskovalca in svetovalca Mladena Golića. V tem filmu sodelujejo ljudje, katerim je Mladen pomagal in duhovniki katoliške, pravoslavne in grko-katoliške veroizpovedi. Dolžina filma je 2 uri.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI