Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Izbira pravega življenjskega partnerja
Mladen's Board

Pravi življenjski partner je zdravega razuma in psihe. Velja za obe strani.


Velika neumnost je, da za svojega partnerja izberemo človeka, ki se ukvarja z raznimi prakticiranji duhovnosti, s črno magijo ali z drugimi nevarnimi početji, torej negativnega človeka, ki škoduje okolici in ji neprestano jemlje energijo. To so težki, utrujajoči ljudje. Po samo kratkem pogovoru z njimi postanemo zaspani, utrujeni, brez volje in moči. Takšno stanje se ponavadi normalizira v nekaj urah, če se pravočasno oddaljimo od teh ljudi in na sebi nimamo še drugih težav, ki bi jih bilo potrebno rešiti. Kdor pa ima takšnega človeka za življenjskega sopotnika, si bo zagotovo uničil psiho, razmeroma kmalu pa se bodo pokazale resne in neprestane težave z zdravjem.

V izkušnjah se je tudi pokazalo, da veliko partnerjev ne ve, s kom se druga polovica ukvarja. So primeri, ko si je ženska ob pomoči vedeževalke s črno magijo pridobila moškega in hkrati s svojimi nevarnimi početji škodovala okolici, kjer je le mogla. Ne partner in ne okolica nekaj let niso vedeli, kaj se ta ženska gre. Veliko je primerov, ko do konca življenja nihče ne odkrije nevarne aktivnosti svojega partnerja. Kaj vse se je dogajalo, npr. obred z menstrualno krvjo, ki je bila partnerju primešana v pijačo, pa morda kdaj drugič. Jasno pa je, da takšni ljudje nimajo ne zdravega razuma, ne psihe, saj zdrav človek tega ne počne.

Navedel bom še primer, ki sicer ne sodi ravno sem, vendar želim z njim opozoriti na zavajanje raznih vedeževalk. Po telefonu me pokliče ženska mlajših let in mi postavi vprašanje, kako ji lahko odpravim črno magijo. Takoj sem ugotovil, da ima ženska že močno poškodovano psiho in s tem tudi razum. Vprašam jo, kako ve, da je pod črno magijo. Pravi mi, da so ji to potrdile že razne vedeževalke. Rečem ji, da problemov s tem ne vidim, da pa naj poišče pomoč pri zdravniku, saj je že popolnoma uničena in se ji žal ne da več pomagati.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI