Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Časa ni več veliko
Mladen's Board

Opažam, da se splošno stanje zdravega razuma in psihe v družbi stalno poslabšuje. Ljudje postajajo bioroboti, ki dejansko sploh ne razmišljajo več s svojo glavo.


Populacija, ki je še na nekem znosnem nivoju, je populacija določenih starejših ljudi, ki so imeli težko življenje polno preizkušenj, trdega dela in trpljenja. Kljub vsem težkim razmeram so ohranili zdravo pamet. Ti ljudje ne vedo, kaj je to joga, regresija, šamanizem, bioenergija ipd. V večini primerov živijo na vasi v zdravem okolju, redno hodijo v cerkev ter delajo doma na njivi. Dočakajo lahko tudi zelo visoko starost.

Prav je, da so iz šolske telovadnice pregnali jogiste

Čestitam staršem, ki so v Goriških Brdih na Dobrovem iz šolske telovadnice v septembru pregnali tečajnike joge. Hvala Bogu, da so vsaj nekateri ljudje spoznali, da je joga zelo nevarna oblika sproščanja, ki človeka, enega hitreje, drugega počasneje, pripelje do degeneracije psihe in telesa. Bolj je človek psihično nestabilen in šibak, tem hitreje propada. Izkušnje pa kažejo, da se ravno ti ljudje najraje zatekajo v razna področja kvazi novodobnih duhovnosti, nato pa postanejo težke pijavke (če to že niso), ki svojo okolico nenehno izčrpavajo in ji jemljejo potrebno energijo.

Ljudje z degenerirano psiho širijo laži

V prilogi Pilot sem zasledil prispevek neke iscjeljiteljice, ki v novodobnih duhovnostih ne vidi nobenega problema. Vse je v najlepšem redu, svet je duhovno vedno bolj bogat, odnosi med ljudmi so vedno bolj zdravi... To so neumnosti, brezveznosti in laži, ki jih lahko napiše le človek, ki je tudi sam na strani tistih, ki prispevajo k uničenju tega sveta.

Družite se le z ljudmi zdrave psihe in razuma

Če je le možno, si izbirajte družbo, ki je zdravega razuma in psihe. V prvi vrsti si za svojo družbo ne izbirajte ljudi, ki se ukvarjajo ali so blizu novodobnim duhovnostim, klicanju duhov, vedeževanju, magiji. Nadalje je potrebno razumno presoditi stanje človeka, s katerim se družimo. Najbolje, da prisluhnemo svojim čutom in intuciji ter ji sledimo.

 

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI