Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Potrditev gospe iz Nemčije
Mladen's Board

Gospa iz Nemčije je pri meni imela tri terapije, potem pa je prenehala, poklicala me tudi ni nič. Po nekaj mesecih me pokliče po telefonu, da bi mi rada nekaj povedala.


 "Če je kaj resnega, se bomo že pogovorili," sem ji dejal. "Zgodilo se je nekaj nenavadnega," mi pravi in nadaljuje: "Sanjalo se mi je, da sem bila v tukajšnji cerkvi pri maši. Stopim ven iz cerkve, pred vhodnimi vrati pa zagledam Devico Marijo, ki me vpraša, če hodim k Mladenu." Povedala mi je, da ji je Devica Marija v sanjah naročila nekaj stvari. Čez približno en mesec se gospa na poti v Zagreb oglasi pri meni. Zagledam dragocena darila, ki jih je s seboj prinesla in jo vprašam, čemu. "Nič ne sprašuj, sprejmi ta darila. Vse ti bom razložila ob kavici, če mi jo skuhaš. Kako sem nasedla prijateljici in sem bila zato kaznovana in opozorjena s strani Device Marije!" Vprašal sem jo, če se je držala mojih navodil. "Ne! Prijateljica mi je dejala, naj grem v cerkev, tam narobe prižgem svečo in preklinjam vse tiste sovražnike, ki mi nanašajo zlo." "Le kako ste lahko sprejela tako negativne nasvete! Saj smo vendar z božjo pomočjo začeli reševati vaše težave." Odgovori mi: "Zato moraš vendar sprejeti ta darila. Naročeno mi je bilo, naj ti jih podarim." Odvrnem ji: "Težko mi je sprejeti ta darila. A če mislite, da je tako prav, jih bom sprejel.

Gospa se je iz Zagreba vrnila nazaj v Nemčijo in mi čez en teden poslala pismo, v katerem je razložila sanje in prejeta naročila, ki so ji bila sporočena v sanjah. Pismo sem skrbno spravil v svoj arhiv, ker imam še nekaj podobnih pisem in zgodb, katere so se dogajale pri delu z ljudmi. Sedaj se občasno slišiva, tudi vidiva se, ko potuje do Zagreba in nazaj. Vedno mi prinese kakšna darila.

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI