SVETI KRST - SVETI KRIŽ - HOLLY CROSS

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
K O N T A K T
Mladen's Board

SPOŠTOVANI !

KAJ JE POTREBNO UPOŠTEVATI

Pokličite me po telefonu in se predstavite s svojim pravim imenom in priimkom ter navedite kraj od kod kličete. Če tega ne storite, nemudoma prekinem pogovor z vami.  Po osebni predstavitvi se bom vljudno pogovoril z vami in vam skušal pomagati oziroma svetovati po najboljših močeh. To boste izvedeli takoj po telefonu in vas nič ne stane. Če ugotovim, da vam lahko pomagam, se z menoj dogovorite za osebni stik v primeru, da izrazite to željo. Skupaj se bomo dogovorili za čas obiska, vi pa boste prišli ob dogovorjenem datumu. Vsako osebo moram najprej slišati po telefonu, zato ni možno naročanje za nekoga tretjega, če se ta ne oglasi na telefon. Oseba se mora pri vhodu identificirati z veljavnim osebnim dokumentom.

Vljudno zavračam tiste, ki bi me klicali le iz radovednosti in z željo pridobivati informacije, ki nimajo bistvenega pomena za izboljšanje počutja in odprave vzrokov različnih težav.

Osebno srečanje

Nadaljnja pomoč poteka odvisno od tega, kakšno pomoč potrebujete in glede na vzrok vaših težav. Pri prvem obisku se bomo dogovorili tudi za naslednji datum, ko bom za vas delal terapijo, če bo to potrebno, kar je odvisno od jakosti vaših težav. Za vsako srečanje se je možno dogovoriti glede na to, kdaj imate čas, tako da vam za to ni potrebno skrbeti.

Natančno upoštevanje navodil

Pri meni boste dobili navodila, ki se jih morate natančno držati. Tako bo tudi pot do uspešne pomoči bolj učinkovita in krajša. Kot dokaz hranim številne povratne informacije ljudi, ki so ob doslednem upoštevanju navodil dosegli trajno izboljšanje na vseh področjih, pri katerih lahko pomagam. Navodila za terapijo niso težavna in jih je moč opraviti v nekaj minutah.

URADNE URE (MED DELAVNIKI):  OD 10. DO 12. IN OD 14. DO 17. URE 

V ČASU TERAPIJ MED URADNIMI URAMI SE NE OGLAŠAM ZATO PROSIM ZA RAZUMEVANJE

Za telefonsko številko pritisnite TUKAJ

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI