Sveta Petka Paraskeva - Prepodobna Mati Paraskevo, moli Boga za nas. Amin. - Saint Paraskeva pray God for us. Amen. - Martyr Paraskeva Pogovori o delovanju črne magije in nečistih sil na človeka
ter o reševanju njihovih posledic
eksorcist, duhovni iscjeljitelj, raziskovalec in svetovalec Mladen Golić

WWW.EKSORCIST.COM
 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 
  Sveti Arhandjel Mihajlo - Sveti Nadangel Mihael - Saint Archangel Michael - St. Archangel Michael

Molim vas za pomoc

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Pogovori o delovanju črne magije in nečistih sil na človeka
ter o reševanju njihovih posledic Seznam forumov
-> Iscjeljitelj Mladen
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Radmila



Pridružen/-a: Tor Dec 2008 22:43
Prispevkov: 1

PrispevekObjavljeno: Torek, 09. Dec 2008 22:46    Naslov sporočila: Molim vas za pomoc Odgovori s citatom

Postovani Gospodine Golicu

Ja vam se obracam u velikoj nadi da vi mozete da pomognete mome sinu. Rodjen je 07.Aprila 1990 u Baselu u Svajcarskoj.
Njegovi problemi su poceli odprilike od 2.5 Godine.
On ima ponekad jako lupanje srca tako da ima osjecaj da ce da umre, ruke mu se ponekad tako jako tresu da nemoze u skoli da pise, niti moze na praksi da radi na kompjuteru.
Nemoze da se koncentrise na ono sto radi, ima ponekad probleme u komunikaciji sa ljudima stalno ga nesto koci. U junu mjesecu ove godine nasla sam jedno oprostajno pismo gdje pise da je htjeo da se ubije i tada mi je ispricao koje probleme ima i sta ga sve muci.

U medjuvremenu je dobio otkaz na praksi a u skolu ide dalje, ima puno losih ocjena, nema nikakvu motivaciju za skolom, iako kad pricam sa njim stalno kaze da ce da uci ali mu se nikako neda nesto ga stalno koci. Od skole je dobio Uslov da za dva mjeseca mora da nadje jednu firmu koja ce ga primiti na praksu, ako ne nadje onda mu i skola propada sto je dosad zavrsio.U zadnje vrijeme ne ide rado ni u skolu ima osjecaj da su svi protiv njega i da pricaju protiv njega iza ledja i da misle da je psiho.

Problem je taj da skola koju je poceo ima samo malo firmi koje taj smjer mogu da prime ucenike., (malo strucnih osoba sa tim zanimanjem).
On je trenutno u drugoj skolskoj godini (Tehniker za Ton, Slike, Musikalije). On ima veliki strah, nesmije sam u svojoj sobi da spava, plasi se kad je mrak, spava u nasoj sobi, ne sme sam da ostane kuci kad je mracno.
Jednom je bio sam kuci kad je bilo mracno, njemu se neki demon pokazao, tako da se je puno uplasio i izasao na balkon gdje je proveo 3 sata dok smo mi dosli kuci.
Ponekad cuje glasove, vidi crne sjenke, osjeca bolove pogotovu na lijevu stranu tijela, ponekad osjeca kao da ga neka ruka drzi na glavi sa lijeve strane, osjeca malaksalost, nema snagu, ima osjecaj da neko nad njim ima kontrolu.Kad ide u crkvu da se moli bogu ima osjecaj da ce da mu pukne glava a i kuci kad se bogu moli i kadi sa tamjanom ima iste probleme kao da ga neko odvraca od boga.On se je izolovao od kada su ti problemi poceli, ne izlazi nigdje nema drustvo, nema djevojku.
Nikome nemoze da se povjeri i o njegovim problemima da prica, svi bi mislili da je psihicki bolestan.
Ni njegov rodjeni otac i sestra koja ima 22 godine mu ne vjeruju o tome sto im je ispricao sta ga opterecuje i muci. Ja sam jedina osoba (njegova majka) kojoj se on povjerio, ali prvi put u junu ove godine.

Danilo je jako inteligentan ima nadprosjecnu inteligenciju Radio je Analise Potencial za Gimnaziju.Pre nego sto su ti problemi poceli on je izlazio sa drustvom u grad bio je jako aktivan, imao je djevojku
radovao se zivotu i bio srecno dijete kao i svi njegovi vrsnjaci. Ali se nazalost sve to promijenilo.

Danilo je sve Ljekarske Pretrage i Analyse uradio (MRI, CT, Neurolog, Kardiolog, Psihijater, Psiholog) organski mu nista nisu nasli, rekli su mu da je potpuno zdrav.
U juli ove godine bila sam sa njim u bosni kod dve razlicite osobe, obadve su mu rekle da mu je crna magija napravljena.
Jeno vrijeme bilo mu je malo bolje to znaci par dana mu je bilo bolje i onda sve losije sto znaci te poteskoce i problemi stalno mu se vracaju kao cirkulus viciosis.

Ja sam bila sa njim u oktobru ove godine u Manastir Ostrog i tamo smo prespavali 2 dana, bilo jmu je malo bolje, ali se posle kraceg vremena sve poteskoce ponovo vratile.
U Crnoj Gori obisli smo najmanje 20 Manastira mnogi su mu rekli da je to napad Demona (Crna Magija) i da mora samo da se moli Bogu. On to i radi ali polako gubi nadu da ce mu ikad da bude bolje,
puno se je razocarao u ljude koji u novine ili na internet rade reklame ali nista nemogu da pomognu. Do sada smo dve osobe kontaktirali (koje su samo uzeli pare, ali nista nisu pomgli).

Ja sam o vama citala u internetu,(nazalost nisam puno razumjela) i vidjela sam vas intervju na Televiziji (nisam sve razumjela na slovenskom jeziku, iako sam nekada slovenski jezik dobro razumjela).Posto sam cesto posjecivala moju sestru i brata koji zive vec 30 godina u Sloveniji

I oni su mi o vama pricali i dali vasu Adresu
Moja sestra i zet su bili licno kod vas i vi ste im pomogli.Ja bih vas puno zamolila da mi odgovorite na ovaj E-Mail na srpskom jeziku (da bih potpuno razumjela) dali moj sin ima sanse da se oslobodi svih tih poteskoca? koliko dugo moze da traje dok potpuno ozdravi.Dali mozete da radite preko Slike? Koliko kosta? Ja polazem veliku nadu u vas. Ako sam slovenski jezik razumjela i vi ste imali nekakve probleme sa crnom magijom pre nego sto ste poceli se bavite sa tom profesijom (da pomazete ljudima)

Ja se nadam da me razumijete i da cete da procitate ovaj jako opsiran Mail i da mi odgovorite.

Puno srdacnich pozdrava iz kisovitog Basela

Sa Postovanjem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Pogovori o delovanju črne magije in nečistih sil na človeka
ter o reševanju njihovih posledic Seznam forumov
-> Iscjeljitelj Mladen
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI