Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Prejeto pismo: Zahvala Mladenu za njegov pogum in požrtvovalnost
Mladen's Board

Pismo je objavljeno z dovoljenjem Mladenu hvaležne osebe, prejeto v marcu 2005.


PRIČEVANJE IN ZAHVALA

Ko sem poleti l. 2004 v Jani prebrala intervju z gospodom Mladenom Golićem, sem se odločila, da ga poiščem. Zakaj sem se odločila, da grem k njemu? Prepoznala sem se v nekaterih, v intervjuju opisanih simptomih, ki bi lahko bili produkt delovanja črne magije. Zlasti zaradi vedno bolj pogostih in dologotrajnih depresij, ki nekako niso prihajale iz mene. Pojavljale so se na način, kot da bi mi bile vsiljene od zunaj. Kot da bi se name spravili satanisti oz. ljudje, ki mi ne bi želeli dobro.

Dne 31.7.2004 sem v dnevniik npr. zapisala: "Vsak vikend padam v depresijo... Jaz ne morem več živeti tako. Umiram pri živem telesu. Zelo krhka sem, s popolnoma razsuto psiho. Kako se mi je zgodilo, da sem postala kot ostarela, votla vrba, sredi močvirja, brez sonca, listja in plodov? Ali mi je res nekdo (več oseb) z magijo lahko tako škodoval, da sem prišla tako daleč?"

V resnici sem zadnja leta preživela en življenjski udarec za drugim: samomor prijateljice, spletkarske razmere in onemogočanje v prejšnji službi; nenadna zaostritev in delovnega tempa v novi službi ter še mnogo drugega, o čemer pa ne želim pisati.

Mladen me je sprejel in v resnici ugotovil, da sem pod težkim vplivom črne magije, urokov in družinskega prekletstva.

Da sem prišla do Mladena, sem morala premagati veliko zunanjih in notranjih ovir. Nikakor nisem mogla dobiti njegove telefonske številke. Njegova internetna stran zame kar nekajkrat ni delovala. Kar nekajkrat sem se znašla v smrtno nevarnih položajih v prometu (v istem tednu), kar se mi prej ni dogajalo.

Ves čas sem se morala boriti z velikimi dvomi in strahovi v zvezi z Mladenom.

Ko sva pričela s terapijo, me je prvi dan cel dan bolela glava, kar zame ni ravno običajno (skoraj nikoli nimam glavobolov). Že po prvem obrednem pitju sem se počutila izredno razbremenjeno in lahkotno. Tako osvobojeni mi je bilo dano za trenutek začutiti, kakšno nenaravno težo sem leta prenašala s seboj. Težo, ki sploh ni bila moja. Pravzaprav sem se še dobro držala...

Zadnji dan prve terapije sem se zbudila vesela, razigrana in lahka, kot že dolga leta ne.

Med drugo terapijo me je med predpisanim obredom umivanja nenadoma zvil jok. Zaradi olajšanja, ker je šla ven iz mojega želodca neverjetna teža. Hkrati pa tudi zaradi strahu, ker sem ob tem slišala (ne s fizičnemi ušesi) glasove oz. krike zla. Nato sem legla, saj sem bila kljub zgodnji uri popolnoma izčrpana. Molila sem. Tako me je bilo strah, da sem svečo pustila goreti celo noč.

Že po drugi terapiji sem prenehala padati v depresije. Zopet sem postala optimistična in razigrana. Spet sem postala stara jaz.

Pozitivne posledice terapije so se pokazale tudi v odnosu s starši. Preživela sem zame travmatično mladost. Zadnjih nekaj let sem obiskovala razno razne duhovne delavnice, meditacije, zdravilce in izvajala številne tehnike, da bi se rešila negativnih posledic. Vse skupaj mi je žal koristilo le pri diagnosticiranju travm in njihovih posledic. Nisem pa dobila tudi konkretne pomoči oz. znanja, da bi se jih rešila.

Mladenu o tem nisem ničesar razlagala in vseeno imam danes s starši lahkotne, obojestransko spoštljive in ljubeče odnose (še leto poprej temu ni bilo tako). Danes imamo takšne odnose, kot sem si jih vedno želela.

Z Mladenovo pomočjo sem postala zaceljena, nepoškodovana, vzravnana, močna in samozavestna. Tega mi vsa predhodna zdravljena in delavnice niso bile zmožne dati.

Po končani terapiji (izvedla sva štiri terapije: plačala sem tudi predpisane maše v katoliški cerkvi), sem v dnevnik zapisala: "Na srečo mi je bilo dano srečati človeka s posebno karizmo - Mladena. Preko njemu danih darov mi je Bog pomagal otresti se bremen preteklosti, izgleda da dokončno. Bila sem človek, ki je z eno nogo vstopal v grob. Moja duša je že zrcalila kraljestvo mrtvih..."

Danes sem človek, ki se veseli življenja, saj je le-to zopet dobilo svetlobo, barvo, vonj in okus. Hvala lepa Mladenu in njegovi pogumni odločenosti, da se spopada s silami zla. Hvala lepa Bogu, da mi je preko Mladena pozdravil in mi podaril novo življenje!

S. M., okolica Ljubljane

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI