Ikona : Sveti Djordje Mućenik - Ikona: Sveti Georgije Mućenik - Ikona: Sveti Jurij Mučenik - Icon: Saint George - Icon: St. George

Eksorcist, duhovni iscjeljitelj

raziskovalec in svetovalec

RDEČA VRTNICA - RED ROSE
 
Prejeto pismo: Zahvala Mladenu za pomoč
Mladen's Board

Pismo je objavljeno z dovoljenjem Mladenu hvaležne osebe, prejeto po elektronski pošti.


ZAHVALA G. MLADENU ZA POMOČ

V življenju sem imela mnogo težav in problemov, zato sem vedno poskušala iskati izhode in rešitve, bolj ali manj uspešno. Vendar so se moje težave kopičile in nalagale, da sem se nekega dne pričela spraševati, le zakaj se takšne stvari dogajajo ravno meni?
Pričela sem iskati odgovore na vseh mogočih področjih, tudi s pomočjo moderne duhovnosti. Spoznala sem veliko ljudi, ki so imeli prav tako svoje težave in veliko ljudi, ki so zatrjevali, da so moje težave rešljive in so mi ponujali pomoč ter obljubljali rezultate. Ne želim nikogar blatiti, nikomur očitati, vendar sem odkrila nekaj presenetljivega. Nekaj težav sem sicer resnično začasno odpravila, vendar so se mi neprestano pojavljale nove in sem imela občutek, da čedalje bolj tonem. Kot da me moderna duhovnost dela odvisno od nje in mi ne pusti živeti svojega življenja. Imela sem občutek, da mi neprestano vliva občutek krivde, še za dejanja storjena v prejšnih življenjih za katere še sama ne vem. Ne trdim, da je vse kar je povezano z moderno duhovnostjo slabo, upam pa si trditi, da se z njo ukvarja zelo zelo malo resnično duhovno zrelih ljudi, katerih poslanstvo je ustvariti boljši svet za vse. Ker je težko ločiti resnično prave ljudi in tiste, ki od tovrstne dejavnosti iščejo samo koristi zase, sem se začela počasi oddaljevati od tega.
Po naključju sem odkrila internetno stran g. Mladena in si rekla zakaj pa ne! Naj bo on moja zadnja možnost. Konec koncev, sem za to potrošila že ogromno svojega časa, denarja in volje. Pa naj bo še tokrat! Ne znam opisat, ne znam ubesedit, vendar sem že ob prvem obisku čutila neverjetno olajšanje in dobila odgovore na svoja vprašanja. S terapijami sem nadaljevala in danes lahko samo rečem:
Hvala g. Mladen, ker se danes počutim odlično, ker danes ni več mojih težav in še posebej, hvala g. Mladen, ker me niste naredili za duhovno pohabljenko in odvisnico ampak lahko svoje življenje nadaljujem samostojno!

Bog blagoslovi g. Mladena!

Levinja

<<< Nazaj <<<
NEO-SERV.NET - NAJCENEJŠE SPLETNO GOSTOVANJE IN DOMENE V SLOVENIJI